Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
W150_Resort_Hero_shot
Nye Nikon CoolPix W150

‘En glad calypso om våren’

Rett før badesesongen, men litt sent for påskefjellet, lanserer Nikon sitt nye allværskamera CoolPix W150. Det er vanntett, støtsikkert, frostsikkert og støvtett og så lett å bruke at selv familiens minste kan ta del i foto- og videogleden.
Bildet inngår i vinneren, Christy Lee Rogers’ samling «Muses», tatt under vann på Hawaii. Fotografen sier at det som fungerte best var å se motivet utenfra, og bruke overflaten i bassenget som ‘lerret’ med naturlige effekter som lysets brytninger om natten til å vri på virkeligheten. © Christy Lee Rogers, USA, 1.-premie, Motion (Open competition), 2019. 
Sony World Photography Awards

Vinneren av den åpne konkurransen

Totalt kom det inn 326 997 bidrag til årets konkurranse. Amerikanske Christy Lee Rogers fikk prisen ‘Open Photographer of the Year’. Alle kan delta i den åpne konkurransen, i motsetning til den profesjonelle konkurransen, studentkonkurransen og den som er forbeholdt ungdom.
Test
EF 70-200mm f4L IS II USM (2)
Det blir ikke mye bedre enn dette

Canon EF 70–200mm F4L IS II USM

Ingen telezoomer har vært mer populære enn 70-200mm, og «alle» drømmer om en EF 70-200mm f/2.8L IS III USM. Men trenger du mer enn F4? Vi har testet Canons nye 70–200mm F4L IS II USM, og begynner å lu...
Fotomags redaktør Toralf Sandåker var eksperthjelp da TV2 Hjelper Deg testet håndholdte kameraer denne uken.
GoPro Hero7 Black vs. DJI Osmo Pocket

Actionkamera eller mini-gimbal?

TV2 Hjelper Deg har testet actionkameraet GoPro Hero7 Black og DJI Osmo Pocket, og Fotomag har bidratt med eksperthjelp. Se testen her.